wartos

  • Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

    Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

    Incandescent Bulb Fire safety measures: First The bulb should be set in a safe, proper location, and combustible materials should maintain a certain amount of fire spacing. The bulb should have a metal protective net or a glass cover in a place where it may encounter a collision. Second It is pro...
    Maca deui
  • G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

    G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd now supply halogen bulbs with guaranteed quality and best price. G9 halogen light bulbs are also called halogen lamp. We assure you of our diligent work and outstanding credit. Our g9 halogen bulb which is tested by CE, ROHS, TUV ,CQC and UL is coming soon! Here i...
    Maca deui
  • Kumaha Gawé dosis A halogén lampu bohlam

    Kumaha Gawé dosis A halogén lampu bohlam

    prinsipna geus tuang iodin atawa bromin jeung gas halogén séjén kana bohlam teh. Dina suhu luhur, sublimation kawat tungsten jeung halogén ngahasilkeun réaksi kimia, lajeng nu tungsten tiis bakal ulang solidify dina kawat tungsten pikeun ngabentuk siklus saimbang ulah kawat tungsten prématur ...
    Maca deui
  • Asal Lampu

    Asal Lampu

    Lampu méméh Advent na pamakéan nyebar tina cahaya nyaéta lampu minyak tanah atawa lampu gas. The lampu Burns minyak tanah atawa gas, jadi aya haseup hideung kandel sarta ambeu pungent, sarta mindeng ditambahkeun suluh, meresihan nuansa lampu, jadi eta pisan merenah. Langkung serius éta lampu ieu pohara gampang seuneu traged ...
    Maca deui
  • Halogén bohlam Warna Tinggi Suhu Jeung Kekecapan Luminous Tinggi

    Halogén bohlam Warna Tinggi Suhu Jeung Kekecapan Luminous Tinggi

    Halogén bohlam na lampu Pijer sejenna teh bédana pangbadagna nyaéta yén cangkang halogén kaca lampu ngeusi sababaraha gas halogén unsur (biasana iodin atawa bromin), prinsip kerja na: nalika muriang filamén, atom tungsten anu ngejat ka Salaku tube kaca témbok ngalir, anu tung ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !