G9 WGB-A Oven Steamer lampu Holder CE T300 High Suhu Résistansi - Cina Haimen Xinrong Electric

G9 WGB-A Oven Steamer lampu Holder CE T300 Suhu High Résistansi

Pondok Description:

Haimen ko listrik xinrong., LTD ieu husus dina ngahasilkeun rupa-rupa wadah lampu oven, nu dipaké pikeun oven gas, oven listrik, oven uap murni, oven uap jeung saterusna. gambar nembongkeun produk panganyarna kami: nu wadah lampu G9 oven tina séri WGB. Aranjeunna boga ciri lalawanan suhu luhur. pabrik kami kaliwat ISO teh: 9001: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, produk nu boga CE, ROHS jeung sertifikasi sejenna, urang tulus kasampak maju ka merc domestik jeung luar nagri ...


  • Sarat mayar: D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Kaunggulan kami

    Tags produk

    Haimen ko listrik xinrong., LTD ieu husus dina ngahasilkeun rupa-rupa wadah lampu oven, nu dipaké pikeun oven gas, oven listrik, oven uap murni, oven uap jeung saterusna. gambar nembongkeun produk panganyarna kami: nu wadah lampu G9 oven tina séri WGB. Aranjeunna boga ciri lalawanan suhu luhur. pabrik kami kaliwat ISO teh: 9001: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, produk nu boga CE, ROHS jeung sertifikasi sejenna, urang tulus kasampak maju ka padagang domestik jeung luar nagri pikeun inquire, migawe OEM na ODM pesenan. Dina waktu nu sarua, urang gaduh 20 taun pangalaman Industri oven, supaya urang boga pamahaman jero produk industri, efisiensi ngembangkeun produk.

    parameter produk

    WGB

     

    WGBA

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung wadah lampu Toko G9 awét dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. bagian nu dirakit tur diproduksi ku pausahaan, tah eta anu pangalusna pikeun ngadalikeun duanana ongkos na kualitas;

    2. sistem parusahaan lengkep, prosés industri sampurna;

    3. Kami ngalaman tur nyadiakeun produk keur loba pausahaan;

    4. sertipikat lengkep pikeun mastikeun kualitas produk;

    5. Sampurna sanggeus - jasa jualan ka kapuasan customer.

     

    Profil Perusahaan

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi wadah lampu oven.

    Urang nyadiakeun rupa-rupa wadah lampu oven, wadah bohlam oven urang biasana dipaké pikeun oven gas, oven uap murni, oven ngukus, fixtures cahaya oven.

    900

     

    Prosés produksi

    流程图

     

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét mésér wadah lampu oven dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.