E14 X555-54 High Suhu Résistansi Oven lampu Holder - Cina Haimen Xinrong Electric

E14 X555-54 High Suhu Résistansi Oven lampu Holder

Pondok Description:

Haimen ko listrik xinrong., LTD ieu husus dina ngahasilkeun rupa-rupa wadah lampu oven, nu dipaké pikeun oven gas, oven listrik, oven uap murni, oven uap jeung saterusna. gambar nembongkeun produk panganyarna kami: nu wadah lampu oven E14 tina X555-54 runtuyan nu dibagi kana tilu jenis: X555-54H, X555-54V na X555-54X.They boga ciri lalawanan suhu luhur. pabrik kami kaliwat ISO teh: 9001: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, produk nu boga CE, ROHS na othe ...


  • Sarat mayar: D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Kaunggulan kami

    Tags produk

    Haimen ko listrik xinrong., LTD ieu husus dina ngahasilkeun rupa-rupa wadah lampu oven, nu dipaké pikeun oven gas, oven listrik, oven uap murni, oven uap jeung saterusna. gambar nembongkeun produk panganyarna kami: nu wadah lampu oven E14 tina X555-54 runtuyan nu dibagi kana tilu jenis: X555-54H, X555-54V na X555-54X.They boga ciri lalawanan suhu luhur. pabrik kami kaliwat ISO teh: 9001: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, produk nu boga CE, ROHS jeung sertifikasi sejenna, urang tulus kasampak maju ka padagang domestik jeung luar nagri pikeun inquire, migawe OEM na ODM pesenan. Dina waktu nu sarua, urang gaduh 20 taun pangalaman Industri oven, supaya urang boga pamahaman jero produk industri, efisiensi ngembangkeun produk.

    parameter produk

     A1 (1)

    Model No.

    X555-54H

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    clamping Faceplate

    bohlam Tipe

    E14 220-240V 15 / 24W Oven bohlam

    Cover kaca

    Soda Jeruk Nipis Kaca

    Terminal

    250 pameget Terminal 90 ℃

    lampu Base

    keramik lampu Holder

    Suhu maksimum

    300 ℃

    disatujuan

    A1 (2) 

    Gemblengna Dimensi (㎜)

    A1 (3)

    A1 (4) 

    A1 (11)

    A1 (6)

     

     

    A1 (7) 

    Model No.

    X555-54V

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    clamping Faceplate

    bohlam Tipe

    E14 220-240V 15 / 24W Oven bohlam

    Cover kaca

    Soda Jeruk Nipis Kaca

    Terminal

    250 pameget Terminal 180 ℃

    lampu Base

    keramik lampu Holder

    Suhu maksimum

    300 ℃

    disatujuan

     A1 (2)

    Gemblengna Dimensi (㎜)

     

    A1 (9)

    A1 (10)

    A1 (11)

    A1 (12) 

     

     A1 (13)

    Model No.

    X555-54X

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    clamping Faceplate

    bohlam Tipe

    E14 220-240V 15 / 24W Oven bohlam

    Cover kaca

    Soda Jeruk Nipis Kaca

    Terminal

    250 pameget Terminal 45 ℃

    lampu Base

    keramik lampu Holder

    Suhu maksimum

    300 ℃

    disatujuan

    A1 (2) 

    Gemblengna Dimensi (㎜)

     A1 (14)

    A1 (15)

    A1 (16)

    A1 (17)


    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét Toko wadah lampu e14 dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. bagian nu dirakit tur diproduksi ku pausahaan, tah eta anu pangalusna pikeun ngadalikeun duanana ongkos na kualitas;

    2. sistem parusahaan lengkep, prosés industri sampurna;

    3. Kami ngalaman tur nyadiakeun produk keur loba pausahaan;

    4. sertipikat lengkep pikeun mastikeun kualitas produk;

    5. Sampurna sanggeus - jasa jualan ka kapuasan customer.

     

    Profil Perusahaan

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi wadah lampu oven.

    Urang nyadiakeun rupa-rupa wadah lampu oven, wadah bohlam oven urang biasana dipaké pikeun oven gas, oven uap murni, oven ngukus, fixtures cahaya oven.

    900

     

    Prosés produksi

    流程图

     

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét mésér wadah lampu oven dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.