E14 18-40W halogén Bulbs Oven Steamer lampu T300 Suhu High Résistansi - Cina Haimen Xinrong Electric

E14 18-40W halogén Bulbs Oven Steamer lampu T300 Suhu High Résistansi

Pondok Description:

Halogén bohlam oven dihasilkeun Haimen Xinrong Electric Co., Ltd.Our bohlam pabrik ngadeg taun 1999, sarta sakabéh produk urang matuh quality.This nanaon internasional ngeunaan E14 halogén bohlam oven lampu anu eusi halogén optimum pikeun suhu luhur, sarta kami nganggo lem diimpor,-suhu luhur las resustant tin jeung bahan tahan-suhu luhur sejen tur desain keur ngajamin E14 halogén oven bohlam lulus Whirlpool test bunderan effect dina 300 ℃ suhu luhur Kaayaan. Halogén bohlam 1. ...


  • Sarat mayar: D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Kaunggulan kami

    Tags produk

    Halogén bohlam oven dihasilkeun Haimen Xinrong Electric Co., Ltd.Our bohlam pabrik ngadeg taun 1999, sarta sakabéh produk urang matuh quality.This nanaon internasional ngeunaan E14 halogén bohlam oven lampu anu eusi halogén optimum pikeun suhu luhur, sarta kami nganggo lem diimpor,-suhu luhur las resustant tin jeung bahan tahan-suhu luhur sejen tur desain keur ngajamin E14 halogén oven bohlam lulus Whirlpool test bunderan effect dina 300 ℃ suhu luhur Kaayaan.

    Halogén bohlam
    eusi 1. Optimum halogén pikeun suhu luhur.
    2. Tempered kawat pikeun kontak dipercaya dina suhu luhur.
    3. Cocog jeung pyrolysis (diidinan ambient Suhu 300 ° C).
    4. Rata-rata hirup: 2.000 h
    5,100% dimmable
    6. Base: E14

    E14 卤 泡 18-40W

    1_04

     

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét Toko wadah lampu e14 dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. bagian nu dirakit tur diproduksi ku pausahaan, tah eta anu pangalusna pikeun ngadalikeun duanana ongkos na kualitas;

    2. sistem parusahaan lengkep, prosés industri sampurna;

    3. Kami ngalaman tur nyadiakeun produk keur loba pausahaan;

    4. sertipikat lengkep pikeun mastikeun kualitas produk;

    5. Sampurna sanggeus - jasa jualan ka kapuasan customer.

     

    Profil Perusahaan

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi wadah lampu oven.

    Urang nyadiakeun rupa-rupa wadah lampu oven, wadah bohlam oven urang biasana dipaké pikeun oven gas, oven uap murni, oven ngukus, fixtures cahaya oven.

    900

     

    Prosés produksi

    流程图

     

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét mésér wadah lampu oven dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.