E14 15W Pijer Bulbs Oven lampu ROHS CE 110-130V 220-240V - Cina Haimen Xinrong Electric

E14 15W Pijer Bulbs Oven lampu ROHS CE 110-130V 220-240V

Pondok Description:

Xinrong Electric ogé nawarkeun maneh harga pangalusna e14 15w bohlam oven di China.Welcome mésér lampu oven 15 watt urang. jenis ieu bohlam oven anu vakum atawa suntik jeung gas teu aktif, sarta kami nganggo lem diimpor, résistansi kana soldering suhu luhur jeung bahan tahan suhu luhur mendesain bohlam pikeun guaranteeing oven bohlam lampu e14 15w urang tiasa maot Whirlpool test bunderan effect dina 300 ° C suhu luhur circumstance.So Xinrong Electric mangrupa pilihan wijaksana anjeun naha bohlam lampu oven atanapi Ove ...


  • Sarat mayar: D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Kaunggulan kami

    Tags produk

    Xinrong Electric ogé nawarkeun maneh harga pangalusna e14 15w bohlam oven di China.Welcome mésér lampu oven 15 watt urang. jenis ieu bohlam oven anu vakum atawa suntik jeung gas teu aktif, sarta kami nganggo lem diimpor, résistansi kana soldering suhu luhur jeung bahan tahan suhu luhur mendesain bohlam pikeun guaranteeing oven bohlam lampu e14 15w urang tiasa maot Whirlpool test bunderan effect dina 300 ° C suhu luhur circumstance.So Xinrong Electric mangrupa pilihan wijaksana anjeun naha oven lampu bohlam atawa wadah lampu oven!

    Gambar produk tina 15 watt bohlam lampu oven

    E14 灯泡 15W

    Spesifikasi produk tina e14 15w bohlam oven

    Urang ngahasilkeun dua jenis e14 15 watt lampu oven: e14 25W T300 110-130V na e14 15W T300 220-240V lampu oven

    TIM 图片 20180704144508

    bohlam diaméterna 

    25 watt oven bohlam .png1_03

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét Toko e14 bulbs dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. bagian nu dirakit tur diproduksi ku pausahaan, tah eta anu pangalusna pikeun ngadalikeun duanana ongkos na kualitas;

    2. sistem parusahaan lengkep, prosés industri sampurna;

    3. Kami ngalaman tur nyadiakeun produk keur loba pausahaan;

    4. sertipikat lengkep pikeun mastikeun kualitas produk;

    5. Sampurna sanggeus - jasa jualan ka kapuasan customer.

     

    Profil Perusahaan

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi wadah lampu oven.

    Urang nyadiakeun rupa-rupa wadah lampu oven, wadah bohlam oven urang biasana dipaké pikeun oven gas, oven uap murni, oven ngukus, fixtures cahaya oven.

    900

     

    Prosés produksi

    流程图

     

    Wilujeng sumping di meuli atawa borongan kualitas luhur jeung awét mésér wadah lampu oven dilakukeun dina Cina ti pabrik urang. Xinrong Electric mangrupa salah sahiji pabrik jeung suppliers misalna ngarah di Cina. Jeung layanan ngaropéa sarta sampel bebas oge aya.