Profil Perusahaan

Haimen Xinrong Electric Co., Ltd  ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi  wadah lampu oven . Urang aya di Liuhao Bandar, Haimen Kota, deukeut palabuhan Shanghai, kalawan aksés transportasi merenah. Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi di pasar béda sakuliah dunya. 

Urang nyadiakeun rupa-rupa wadah lampu oven, wadah bohlam oven urang biasana dipaké pikeun oven gas, oven uap murni, oven ngukus, fixtures cahaya oven. Produk utamana diékspor ka Italia, Turki, Wétan Tengah jeung nagara séjén jeung wewengkon kalawan kualitas alus teuing urang, harga preferential, wholeheartedly pikeun layanan palanggan domestik jeung luar nagri!

sdfsdf (1)

Unggal staf di parusahaan urang ngagaduhan unggal customer ngaliwatan dunya kalawan prinsip: jasa warmly aya dina saméméh; kualitas ngadalikeun mangrupakeun dasar ngembangkeun; reputasi anu dasar survival. Mun anjeun resep produk urang, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae jeung urang bales maneh pas mungkin.

Mun anjeun resep salah sahiji produk urang atanapi hoyong ngabahas hiji urutan ngaropéa, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Kami néangan maju ka ngadegkeun hubungan bisnis sukses kalayan klien anyar ti kabeh sakuliah dunya.

ccvcvcv


WhatsApp Online Chat !