Tentang Kami

Haimen Xinrong Electric Co., Ltd ngadeg di 1999, hiji produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi  wadah lampu oven . Urang aya di Liuhao Bandar, Haimen Kota, deukeut palabuhan Shanghai, kalawan aksés transportasi merenah. Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi di pasar béda sakuliah dunya.

  • 5931a1402
  • ea476bd32
WhatsApp Online Chat !