Lajme

 • Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

  Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

  Incandescent Bulb Fire safety measures: First The bulb should be set in a safe, proper location, and combustible materials should maintain a certain amount of fire spacing. The bulb should have a metal protective net or a glass cover in a place where it may encounter a collision. Second It is pro...
  Lexo më shumë
 • G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

  G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

  Haimen Xinrong Electric Co., Ltd now supply halogen bulbs with guaranteed quality and best price. G9 halogen light bulbs are also called halogen lamp. We assure you of our diligent work and outstanding credit. Our g9 halogen bulb which is tested by CE, ROHS, TUV ,CQC and UL is coming soon! Here i...
  Lexo më shumë
 • Si Doza Një halopgjen llambë Llambë Puna

  Si Doza Një halopgjen llambë Llambë Puna

  Principi është derdhje jod ose bromine dhe gazin tjetër halogjeni në llambë. Në temperatura të larta, lartësim i tel tungsten dhe halopgjen prodhojnë një reaksion kimik, dhe pastaj tungsten ftohur do të ri-ngrij në tela tungsten për të formuar një cikël të ekuilibruar për të shmangur tel tungsten parakohshme ...
  Lexo më shumë
 • Origjina e dritës

  Origjina e dritës

  Dritat e para ardhjen dhe përdorimit të gjerë të ndriçimit është llambat vajguri ose llambë gazi. Llamba Burns vajguri ose gazi, kështu që nuk ka tym të trasha i zi dhe një erë të athët, dhe shpesh shtoni karburantit, pastrim llambë hije, kështu që është shumë i përshtatshëm. Më serioze është se kjo dritë është shumë e lehtë për të zjarrit traged ...
  Lexo më shumë
 • Halopgjen llambë lartë Color temperaturës dhe efikasitet më të lartë Luminous

  Halopgjen llambë lartë Color temperaturës dhe efikasitet më të lartë Luminous

  Llambë halopgjen dhe llambë të tjera të flaktë është ndryshimi më i madh është se shell llambë halopgjen gotë të mbushur me një gaz element halogjen (zakonisht jodi ose bromine), parimi i saj i punës: kur ethet fije e hollë, atomet tungsten janë avulluar me Si tub qelqi mur lëviz, të Tung ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !