Вести

 • Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

  Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

  Incandescent Bulb Fire safety measures: First The bulb should be set in a safe, proper location, and combustible materials should maintain a certain amount of fire spacing. The bulb should have a metal protective net or a glass cover in a place where it may encounter a collision. Second It is pro...
  Прочитај повеќе
 • G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

  G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

  Haimen Xinrong Electric Co., Ltd now supply halogen bulbs with guaranteed quality and best price. G9 halogen light bulbs are also called halogen lamp. We assure you of our diligent work and outstanding credit. Our g9 halogen bulb which is tested by CE, ROHS, TUV ,CQC and UL is coming soon! Here i...
  Прочитај повеќе
 • Како доза Халогени светилки сијалица Работа

  Како доза Халогени светилки сијалица Работа

  Принципот е налевање јод или бром и други халоген гас во сијалицата. На високи температури, сублимација на волфрам жица и халогени произведе хемиска реакција, а потоа ладење волфрам повторно ќе се зацврсти на жица волфрам да се формира избалансиран циклус за да се избегне волфрам жица предвремено ...
  Прочитај повеќе
 • Потеклото на светлината

  Потеклото на светлината

  Светлата пред доаѓањето и широката употреба на осветлување е керозин светилки или гас светилка. Барнс светилка керозин или гас, па таму е густ црн чад и луто мирис, и често додадете гориво, чистење светилка нијанси, па затоа е многу лесен. Посериозна е дека оваа светлина е многу лесно да се отпушти traged ...
  Прочитај повеќе
 • Халогени светилки високото на температурата на бојата и повисоко прозрачна ефикасност

  Халогени светилки високото на температурата на бојата и повисоко прозрачна ефикасност

  Халогени светилки и други блескаво светилка е најголемата разлика е во тоа што халогени стакло светилка школка исполнет со некои халоген елемент гас (обично јод или бром), неговите работни принцип: кога треска влакно, волфрам атоми се испарува на Како стаклена цевка ѕид движи, Тунг ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !