News

  • Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

    Incandescent Bulb Excellent Insulating Properties

    Incandescent Bulb Fire safety measures: First The bulb should be set in a safe, proper location, and combustible materials should maintain a certain amount of fire spacing. The bulb should have a metal protective net or a glass cover in a place where it may encounter a collision. Second It is pro...
    Waca liyane
  • G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

    G9 Halogen Bulb With CE, RoHS, TUV ,CQC

    Haimen Xinrong Electric Co., Ltd now supply halogen bulbs with guaranteed quality and best price. G9 halogen light bulbs are also called halogen lamp. We assure you of our diligent work and outstanding credit. Our g9 halogen bulb which is tested by CE, ROHS, TUV ,CQC and UL is coming soon! Here i...
    Waca liyane
  • Carane Work Dosis A Halogen Lampu Lamp

    Carane Work Dosis A Halogen Lampu Lamp

    asas iki pouring yodium utawa bromine lan gas halogen liyane menyang bohlam. Ing dhuwur Suhu, sublimation kabel tungsten lan halogen gawé reaksi kimia, lan banjur ing tungsten digawe adhem bakal maneh atos ing kabel tungsten kanggo mbentuk siklus imbang supaya kabel tungsten durung wayahe ...
    Waca liyane
  • Asal cahya

    Asal cahya

    Lampu sadurunge tekane lan nyebar nggunakake cahya iku lampu kerosene utawa lamp gas. Lampu Burns kerosene utawa gas, supaya ana kukus kang ireng kandel lan mambu pungent, lan asring nambah bahan bakar, reresik mbandingake lamp, supaya iku banget trep. Luwih serius iku cahya iki gampang banget kanggo murub traged ...
    Waca liyane
  • Halogen Lamp Warna luwih suhu Lan Efisiensi Luminous luwih

    Halogen Lamp Warna luwih suhu Lan Efisiensi Luminous luwih

    Halogen Lamp lan lamp Pijar liyane prabédan paling gedhe iku Nihan halogen kaca lamp kapenuhan sawetara gas halogen unsur (biasane yodium utawa bromin), asas sawijining digunakake: nalika mriyang filament, atom-atom tungsten sing nguwab menyang Minangka tabung kaca wall gerakane, ing tung ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !