G9 WGB-A Oven Steamer Lamp Holder CE T300 High suhu Resistance - China Haimen Xinrong Electric

G9 WGB-A Oven Steamer Lamp Holder CE T300 suhu High Resistance

Short Description:

Haimen co elektrik xinrong., Ltd wis specialized ing prodhuksi macem-macem jinis nduwèni lamp open, kang digunakake kanggo open gas, open elektrik, open uap murni, open uap lan ing. Gambar nuduhake produk kita paling anyar: sing nduwèni lamp G9 open saka seri WGB. Padha duwe karakteristik dhuwur suhu resistance. kita pabrik wis liwati ISO ing: 9001: 2000 sertifikat sistem kualitas, prodhuk wis CE, RoHS lan sertifikat liyane, kita tenanan katon nerusake kanggo merc domestik lan manca ...


  • Sarat Pembayaran: D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Kaluwihan kita

    Tags Product

    Haimen co elektrik xinrong., Ltd wis specialized ing prodhuksi macem-macem jinis nduwèni lamp open, kang digunakake kanggo open gas, open elektrik, open uap murni, open uap lan ing. Gambar nuduhake produk kita paling anyar: sing nduwèni lamp G9 open saka seri WGB. Padha duwe karakteristik dhuwur suhu resistance. kita pabrik wis liwati ISO ing: 9001: 2000 sertifikat sistem kualitas, prodhuk wis CE, RoHS lan sertifikat liyane, kita tenanan katon nerusake kanggo pedagang domestik lan manca takon, nggarap OEM lan Potongan pesenan. Ing wektu sing padha, kita duwe 20 years of experience industri open, supaya kita duwe pangerten jero produk industri, efficiency pembangunan produk.

    paramèter Product

    WGB

     

    WGBA

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan nduwèni lamp tuku G9 awet digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.


  • Previous:
  • Next:

  • 1. bagean nglumpuk lan diprodhuksi dening perusahaan, supaya iku paling apik kanggo ngontrol loro biaya lan kualitas;

    2. sistem perusahaan Complete, proses industri sampurna;

    3. Kita sing ngalami lan nyedhiyani produk kanggo akeh perusahaan;

    4. certificate Complete kanggo mesthekake kualitas produk;

    5. Sampurna sawise - dodolan layanan kanggo customer kepuasan.

     

    Gambar Company

    Haimen Xinrong Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan lan produksi nduwèni lamp open.

    We nyedhiyani macem-macem jinis nduwèni lamp open, nduwèni bohlam open kita biasane digunakake kanggo open gas, open uap murni, open uap, Jadwal cahya open.

    900

     

    Proses Produksi

    流程图

     

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan awet tuku nduwèni lamp open digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.