G9 18-40W Halogen Bulbs Oven Lamp RoHS CE Oven Steamer Bulbs - China Haimen Xinrong Electric

G9 18-40W Halogen Bulbs Oven Lamp RoHS CE Oven Steamer Bulbs

Short Description:

Halogen bohlam open diprodhuksi dening Haimen Xinrong Co., Ltd.Our bohlam pabrik diadegaké ing taun 1999, lan kabeh produk kita tundhuk karo quality.This jenis internasional E14 halogen bohlam open cahya iku isi halogen paling luweh kanggo suhu dhuwur, lan digunakake lim diimpor,-suhu dhuwur welding resustant timah lan bahan tahan-suhu dhuwur lan designs kanggo njamin E14 halogen open bohlam pass Samsung test bunder Thermal ing 300 ℃ suhu dhuwur kahanan. Halogen Lamp 1. ...


  • Sarat Pembayaran: D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Kaluwihan kita

    Tags Product

    Halogen bohlam open diprodhuksi dening Haimen Xinrong Co., Ltd.Our bohlam pabrik diadegaké ing taun 1999, lan kabeh produk kita tundhuk karo quality.This jenis internasional E14 halogen bohlam open cahya iku isi halogen paling luweh kanggo suhu dhuwur, lan digunakake lim diimpor,-suhu dhuwur welding resustant timah lan bahan tahan-suhu dhuwur lan designs kanggo njamin E14 halogen open bohlam pass Samsung test bunder Thermal ing 300 ℃ suhu dhuwur kahanan.

    Halogen Lamp
    isi 1. paling Halogen kanggo suhu dhuwur.
    2. Tempered kabel kanggo kontak dipercaya ing suhu dhuwur.
    3. Cocog kanggo pyrolysis (idin Sekitar suhu 300 ° C).
    4. Rata-rata urip: 2,000 h
    5,100% dimmable
    6. Base: G9

    G9 卤 泡 18-40W

    1_04

     

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan nduwèni lamp tuku G9 awet digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.


  • Previous:
  • Next:

  • 1. bagean nglumpuk lan diprodhuksi dening perusahaan, supaya iku paling apik kanggo ngontrol loro biaya lan kualitas;

    2. sistem perusahaan Complete, proses industri sampurna;

    3. Kita sing ngalami lan nyedhiyani produk kanggo akeh perusahaan;

    4. certificate Complete kanggo mesthekake kualitas produk;

    5. Sampurna sawise - dodolan layanan kanggo customer kepuasan.

     

    Gambar Company

    Haimen Xinrong Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan lan produksi nduwèni lamp open.

    We nyedhiyani macem-macem jinis nduwèni lamp open, nduwèni bohlam open kita biasane digunakake kanggo open gas, open uap murni, open uap, Jadwal cahya open.

    900

     

    Proses Produksi

    流程图

     

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan awet tuku nduwèni lamp open digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.

  • WhatsApp Online Chat !