E14 15w Pijar Bulbs Oven Lamp RoHS CE 110-130V 220-240V - China Haimen Xinrong Electric

E14 15w Pijar Bulbs Oven Lamp RoHS CE 110-130V 220-240V

Short Description:

Xinrong Electric uga kurban rega paling E14 15w bohlam open ing China.Welcome tuku lampu open 15 watt kita. Iki jenis bohlam open punika vakum utawa injeksi karo gas aktif, lan digunakake lim diimpor, resistance kanggo soldering suhu dhuwur lan bahan tahan suhu dhuwur kanggo desain bohlam kanggo njamin open lampu E14 15w kita bisa ngliwati Samsung test bunder Thermal ing 300 ° C suhu dhuwur circumstance.So Xinrong Electric pilihan wicaksana apa lampu open utawa Ove ...


  • Sarat Pembayaran: D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Kaluwihan kita

    Tags Product

    Xinrong Electric uga kurban rega paling E14 15w bohlam open ing China.Welcome tuku lampu open 15 watt kita. Iki jenis bohlam open punika vakum utawa injeksi karo gas aktif, lan digunakake lim diimpor, resistance kanggo soldering suhu dhuwur lan bahan tahan suhu dhuwur kanggo desain bohlam kanggo njamin open lampu E14 15w kita bisa ngliwati Samsung test bunder Thermal ing 300 ° C suhu dhuwur circumstance.So Xinrong Electric pilihan wicaksana apa open cahya bohlam utawa nduwèni lamp open!

    Pictures Product saka 15 watt lampu open

    E14 灯泡 15w

    Spesifikasi Produk E14 15w bohlam open

    We gawé rong jinis E14 15 watt lamp open: E14 25w T300 110-130V lan E14 15w T300 220-240V lamp open

    TIM 图片 20180704144508

    Lamp Diameter 

    25 watt open bohlam .png1_03

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan awet tuku E14 bolam digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.


  • Previous:
  • Next:

  • 1. bagean nglumpuk lan diprodhuksi dening perusahaan, supaya iku paling apik kanggo ngontrol loro biaya lan kualitas;

    2. sistem perusahaan Complete, proses industri sampurna;

    3. Kita sing ngalami lan nyedhiyani produk kanggo akeh perusahaan;

    4. certificate Complete kanggo mesthekake kualitas produk;

    5. Sampurna sawise - dodolan layanan kanggo customer kepuasan.

     

    Gambar Company

    Haimen Xinrong Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan lan produksi nduwèni lamp open.

    We nyedhiyani macem-macem jinis nduwèni lamp open, nduwèni bohlam open kita biasane digunakake kanggo open gas, open uap murni, open uap, Jadwal cahya open.

    900

     

    Proses Produksi

    流程图

     

    Welcome to tuku utawa barang kualitas dhuwur lan awet tuku nduwèni lamp open digawe ing China saka pabrik kita. Xinrong Electric siji saka manufaktur lan supplier kuwi anjog ing China. Lan layanan selaras lan sampel free uga kasedhiya.