Gambar Company

Haimen Xinrong Co., Ltd  diadegaké ing taun 1999, sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan lan produksi  nduwèni lamp open . We dumunung ing Liuhao Town, Haimen City, near Shanghai, karo akses transportasi trep. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing pasar beda ing saindhenging donya. 

We nyedhiyani macem-macem jinis nduwèni lamp open, nduwèni bohlam open kita biasane digunakake kanggo open gas, open uap murni, open uap, Jadwal cahya open. Produk sing utamané diekspor menyang Italia, Turki, Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah karo banget kualitas kita, rega luwih, tandha gelombang kanggo layanan customer domestik lan manca!

sdfsdf (1)

Saben Staff perusahaan kita serves saben customer liwat donya karo prinsip: layanan becik iku ing sadurunge; kualitas Ngontrol iku basa pembangunan; ajining diri iku basa sing isih bisa urip. Yen kasengsem ing produk kita, sampeyan bisa hubungi kita ing sembarang wektu lan kita bakal reply sanalika bisa.

Yen kasengsem ing sembarang produk kita utawa kaya kanggo ngrembug supaya selaras, please aran gratis kanggo hubungi kita. We are looking nerusake kanggo hubungan perusahaan bisnis sukses karo klien anyar saka kabeh sak donya.

ccvcvcv


WhatsApp Online Chat !