Babagan awake dhewe

Haimen Xinrong Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan lan produksi  nduwèni lamp open . We dumunung ing Liuhao Town, Haimen City, near Shanghai, karo akses transportasi trep. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing pasar beda ing saindhenging donya.

  • 5931a1402
  • ea476bd32
WhatsApp Online Chat !